Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Nov 26, 2018

Chefstrateg Witold Bahrke er i studiet og taler om udviklingen på investeringsmarkederne, hvor vi sidste uge igen fik et dyk i globale aktier. Olieprisen fortsatte med at falde, og det var hovedårsagen til, at investorerne trak følehornene til sig på aktiemarkederne. Samtidig er uroen omkring handelskrigen og...


Nov 19, 2018

Aktiemarkederne havde en skidt uge i sidste uge, hvor den britiske premierminister Theresa May løb ind i udfordringer i sin regering efter præsentationen af en aftale med EU om Brexit. Samtidig lurer uroen omkring det Italienske budgetforslag, der ikke huer EU. Europæiske aktier endte ugen nede med 1,9 pct.

I denne...


Nov 12, 2018

Investeringsstrateg Andreas Østerheden ser i dette afsnit tilbage på en uge, hvor særligt amerikansk politik stjal investorernes fokus. Det amerikanske midtvejsvalg betød at aktier og obligationer trak i hinanden før og efter valget.

Sidste uges fokus var USA, men dennes uge kommer formenligt til at stå i Europas...


Nov 5, 2018

I denne episode af vores podcast giver investeringsstrateg Andreas Østerheden et overblik over sidste begivenheder og kan konkludere at ovenpå et par hårde uger, var der igen positive afkast at hente i aktiemarkederne.

Vi kigger ligeledes frem mod morgendagens midtvejsvalg i USA og taler bl.a. andet om den...