Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Feb 25, 2019

I denne uges episode er chefstrateg Witold Bahrke i studiet. Han beretter at den optimisme, som har præget markederne den seneste tid bliver ved med at dominiere. Dermed er aktierne endnu engang i plus, selvom der er flere risici.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle...


Feb 18, 2019

Seniorstrateg Andreas Østerheden er i studiet, og han konstaterer, at investorerne fortsat er optimistiske og har sendt aktier op i sidste uge. Forventninger til en handelsaftale mellem USA og Kina har præget markederne, men Andreas Østerheden forventer, at aktiemarkederne i den kommende tid skal bevæge sig mere...


Feb 11, 2019

Chefstrateg Witold Bahrke er i studiet ovenpå en relativt rolig uge fra politisk hold, mens regnskabssæsonen kører for fuld udblæsning og mens tallene ser fornuftige ud, så er der flere nedjusteringer end tidligere.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget...


Feb 4, 2019

Seniorstrateg Andreas Østerheden er i studiet og taler om en stærk aktieuge i sidste uge, der især blev løftet af de blødere toner fra den amerikanske centralbank, Fed. Men også en særdeles stærk jobrapport i fredags og optimisme omkring handelskrigen mellem USA og Kina gav fremgang til markederne.

--------

Om...