Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Oct 29, 2018

Seniorstrateg Andreas Østerheden ser tilbage på en blodrød aktieuge i sidste uge, hvor aktierne nu er faldet med 10 pct. siden seneste top. Alligevel er han optimistisk på aktierne vegne, når han ser 12 måneder frem. Investorerne er fortsat urolige trods solide væksttal, og derfor vil vi fortsat se uro på den...


Oct 22, 2018

Seniorstrateg Andreas Østerheden er i studiet og taler om udviklingen på markederne i sidste uge og udsigterne for denne uge. 

Den amerikanske regnskabssæson går for alvor i gang i denne uge, og der er udsigt til stærke tal fra de amerikanske virksomheder. I Europa bakser investorerne stadig med politisk uro med...


Oct 15, 2018

Investeringsstrateg Andreas Østerheden ser i denne episode tilbage på en hård uge for særligt aktier, hvor vi fik et fald på aktiemarkedet.

Grundet et usædvanlig roligt 2017 har der ikke været mange fald i den størrelsesorden på det seneste, men vi kan godt forberede os på, det vil ske igen.

 --------

Om denne...


Oct 8, 2018

I denne udgave af Nordeas podcast ser investeringsstrateg Andreas Østerheden tilbage på en uge, hvor det amerikanske nøgletal ISM registrerede det bedste resultat i 21 år. Paradoksalt nok, så var det en nyhed som både blev mødt med glæde men i lige så høj grad frygt fra investorerne.

 

--------

Om denne...


Oct 1, 2018

Seniorstrateg Andreas Østerheden og analytiker Morten Lund fra Nordea Markets er i studiet og diskuterer Brexit-forhandlingerne og de udfordringer, som Theresa May står overfor lige nu. De taler om konsekvenserne for investeringsmarkederne og udsigterne for en aftale mellem Storbritannien og EU, nu hvor deadlinen for...