Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

May 29, 2017

Sidste uge bød på et væld af finansielle og politiske begivenheder. Den amerikanske centralbank løftede sløret for yderligere pengepolitiske stramninger, mens tysk nøgletal når historiske højder, og olie-organisationen OPEC skærer i olieudbuddet.

Strateg Andreas Østerheden fortæller også, hvorfor den...


May 24, 2017

Ifølge VIX-indekset, også kaldet frygtens indeks, der viser forventningerne til udsvingene på markederne, har investorer stor tillid til en positiv økonomisk udvikling. Det er et scenarie, som historisk set er positivt på den korte bane, men vidner om større risiko på lidt længere sigt.

Hør seniorstrateg Philip...


May 22, 2017

Beskyldningerne om magtmisbrug fra Donald Trump sendte markederne ned i sidste uge efter en periode, hvor reelle økonomiske nøgletal ellers har sendt aktiemarkedet op.

Chefstrateg Bjarne Breinholt Thomsen giver en opdatering på, hvordan man som investor skal forholde sig.

Vi snakker også om korruptionsskandalen i...


May 17, 2017

I denne særlige udgave af vores tema-podcast har vi samlet forbrugerøkonom Ann Lehmann Erichsen og strateg Andreas Østerheden til en snak om, hvorfor det er en god ide at investere fremfor at have pengene stående kontant på kontoen.

Vi snakker også om, hvordan man kommer i gang med at investere, og hvornår det er...


May 15, 2017

De amerikanske inflationstal kom i fredags lavere ud end ventet og sendte renterne ned og gav ny energi til defensive aktier. Investeringsstrateg Andreas Østerheden evaluerer sidste uges udvikling og ser frem mod denne uge, hvor ECB's mødereferat er i fokus sammen med de lavere energi- og råvarepriser, der...