Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Apr 24, 2017

Nordeas seniorstrateg Philip Jagd gør status efter gårsdagens valg i Frankrig. Vi taler om de to kandidater, der nu er tilbage, og giver et bud på, hvem der bliver Frankrigs næste præsident.
Vi runder også det kommende valg i UK og vores forventninger i forbindelse med de europæiske regnskaber.

Om denne...


Apr 20, 2017

Donald Trump har været leder af den frie verden i snart 100 dage. Vi tager en snak om, hvordan det er gået med Præsident Trumps valgløfter, og seniorstrateg Philip Jagd fortæller, hvordan markederne har reageret efter hans udnævnelse.

Vi snakker også om, hvorvidt vi kan takke Trump for dette års globale...


Apr 18, 2017

Retur fra påskeferie gør seniorstrateg Philip Jagd status på udviklingen på investeringsmarkederne den seneste uge, der har budt på både rentefald, geopolitisk uro og nøgletal. Nu venter en uge med fransk valg, men også en uge i regnskabernes tegn i USA, og det kan blive startskuddet til fornyet optur på...


Apr 12, 2017

Den nuværende aktieoptur startede i foråret 2009, men hvor længe kan sådan en optur vare, og hvad er udsigterne? Chefstrateg Bjarne Breinholt Thomsen fortæller om længden på konjunkturerne i økonomien og aktiernes performance. Kan den nuværende aktieoptur fortsætte nogle år endnu og blive den længste i...


Apr 10, 2017

Donald Trump sendte missiler mod Syrien, centralbankerne offentliggjorde referater fra deres seneste møder, og Trump mødtes med Kinas præsident. Investeringsstrateg Andreas Østerheden evaluerer sidste uges begivenheder og ser frem mod denne uge, hvor den amerikanske regnskabsæson står for døren. 

 

Om denne...