Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Nov 21, 2016

Nordeas strateg Andreas Østerheden fortæller om, hvordan markederne har reageret, siden det blev offentliggjort, at Donald Trump skal være USA’s næste præsident.

Vi taler også om, hvad investorerne formentligt vil holde øje med i den kommende tid.


Nov 15, 2016

Det overraskede alle investorer og analytikere, da Donald Trump hev en sejr hjem i det amerikanske præsidentvalg. Vi snakker om, hvordan markederne i sidste uge reagerede på nyheden, og om markederne også i denne uge vil stå i Trumps tegn, selv om vi får en række nøgletal fra hele verden, der under normale...


Nov 9, 2016

I dette særlige podcast tager vi pulsen på markederne efter Donald Trump tog valgsejren og bliver USA’s næste præsident. Seniorstrateg Philip Jagd kommer med vores forventninger til den fremtidige markedsudvikling og fortæller, hvordan man bør forholde sig som investor.

----------

Om denne kommentar
Nordea...


Nov 7, 2016

Vi taler om sidste uges reaktioner på finansmarkederne, hvor det amerikanske præsidentvalg og FBIs undersøgelse af Hillary Clinton sendte kurserne sydpå, til trods for pæne nøgletal. Strateg Andreas Østerheden Hansen giver Nordeas syn på udviklingen.

----------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar...


Nov 1, 2016

Den amerikanske regnskabsæson er på sit højeste i denne uge, og 9 ud af 10 sektorer har slået analytikernes indtjeningsforventninger. Alligevel er amerikanske aktier faldet den seneste måned. Det skyldes de stigende renter, der får investorerne til at sende kurserne ned. Seniorstrateg Philip Jagde fortæller,...