Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Mar 26, 2018

I denne uges podcast er investeringsstrateg Andreas Østerheden i studiet med Søren Otto. De giver en status på sidste uges udvikling på de finansielle markeder. Her fokuserer de særligt på aktiernes fald, som blandt andet blev udløst af den stigende spænding omkring handel mellem USA og Kina (3.38).

De taler...


Mar 19, 2018

Afkastet på globale aktier er nu på 0,0 pct. siden nytår. Chefstrateg Philip Jagd tager os igennem endnu en uge i sidste uge, hvor Donald Trump og hans handelstiltag og udskiftninger i sin stab dominerede aktiemarkederne. 

Globale aktier faldt en smule, mens danske realkreditobligationer udfyldte sin rolle som...


Mar 13, 2018

 

Investeringsstrateg Andreas Østerheden beretter - en smule forsinket - om en forgangen uge med flotte afkast og en utrolig stærk jobrapport fra USA (4.18). Derudover snakker han og Søren Otto om den retoriske stramning fra Mario Draghi og ECB (7.15), hvorefter de tager en generel diskussion om obligationer og...


Mar 6, 2018

Chefstrateg Philip Jagd tager os med rundt på investeringsmarkederne lige nu. Sidste uge blev én til glemmebogen med et minus på 2,5 pct., hvor Donald Trumps udmelding om told på udenlandsk stål og aluminium (5.40) blev mødt med uro på aktiemarkederne, og hvor Fed-formand Powells antydning om...