Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Mar 6, 2018

Chefstrateg Philip Jagd tager os med rundt på investeringsmarkederne lige nu. Sidste uge blev én til glemmebogen med et minus på 2,5 pct., hvor Donald Trumps udmelding om told på udenlandsk stål og aluminium (5.40) blev mødt med uro på aktiemarkederne, og hvor Fed-formand Powells antydning om flere renteforhøjelser i 2018 heller ikke gjorde noget godt for aktierne (11.23).

I denne uge er aktierne igen begyndt at sige, og Philip Jagd er også fortsat optimistisk på aktierne vegne, men forklarer, at vi skal vænne os til større udsving. Og denne uge kommer heller ikke til at gå stille af sig, hvor investorerne skal fordøje det italienske valg (16.33), den kinesiske folkekongres løber af stablen (18.35), der er ECB-møde (21.37), og endelig får vi på fredag den amerikanske jobrapport (23.55). Rapporten bliver mødt med spænding, fordi det netop var denne temperaturmåling på det amerikanske arbejdsmarked, der i sidste måned blev startskuddet til korrektionen på aktiemarkederne. Philip Jagd forventer dog ikke de store udsving på grund af rapporten denne måned, efter investorerne nu er klar over, at lønningerne i USA er på vej op.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.