Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Jun 27, 2018

Efter en måneds pause er vores månedspodcast igen på gaden. Vi er tilbage med den gamle opstilling med valutaanalytiker Andreas Steno, investeringsstrateg Andreas Østerheden og Søren Otto bag mikrofonerne.

Den seneste måned har været præget af to ting: udmeldinger fra centralbankerne og stigende frygt for...


Jun 25, 2018

Investeringsstrateg Andreas Østerheden er i studiet og taler om den seneste udvikling i den ulmende handelskrig, hvor Donald Trump truer med nye toldsatser og gengældelse i forhold til både EU og Kina.

Dermed vil uroen på aktiemarkederne fortsætte i den kommende tid, hvor både nye tiltag vil kunne sende aktier...


Jun 19, 2018

Med en blød udmelding og strammere undertoner viste ECBs centralbankschef sin usammenlignelige evne til at styre de europæiske finansmarkeder. Derfor er han også en stor del af denne uges podcast, hvor investeringsstrateg Andreas Østerheden stiller skarpt på en uge, hvor det endnu engang var centralbankerne...


Jun 11, 2018

Det er renterne, der er i fokus i denne uge, hvor både Den Europæiske Centralbank, ECB, og den amerikanske centralbank, Fed, har rentemøder. Seniorstrateg Andreas Østerheden fortæller, hvad vi kan forvente af denne uges møder, og hvad fokus især vil være på fra investorernes side.

Vi taler også om den...


Jun 4, 2018

Chefstrateg Philip Jagd er i studiet efter en begivenhedsrig uge i sidste uge, hvor den politiske krise i Italien fik de italienske renter til at skyde i vejret og de europæiske aktier til at tabe pusten. Udviklingen i Italien har da også fået Philip Jagd og hans kolleger til at ændre strategi og anbefale investorer...