Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Nov 26, 2019

I den seneste tid har vi set civil uro flere steder i verden - ikke bare fjerne steder som Chile eller Hong Kong, men også i Frankrig. I denne uges podcast kommer Nordeas seniorstrateg Andreas Østerheden blandt andet ind på, hvorfor denne type uro opstår netop i disse år, og hvordan det påvirker...


Nov 20, 2019

I denne uges podcast kigger Nordeas seniorstrateg Andreas Østerheden tilbage på den del af året, der er gået - og det har været et usædvanligt godt aktieår indtil nu. Vi får også et forsigtigt bud på aktieåret 2020.

--------

Om denne kommentar:
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle...


Nov 12, 2019

I denne uges podcast forklarer Seniorstrateg Andreas Østerheden, hvad der ligger bag den seneste uges aktiestigninger. Vi kommer også ind på regnskaberne, der over en bred kam har overrasket positivt.

--------

Om denne kommentar:
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af...


Nov 5, 2019

Hør seniorstrateg Andreas Østerhedens forklare årsagerne til, at Nordea i sidste uge valgte at opjustere aktieallokeringen til overvægt: Tegn på stabilisering i økonomien, lavere risiko for eskalering af striden mellem USA og Kina og stadig lempelige signaler fra centralbankerne.

--------

Om denne...