Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Jan 31, 2017

Nordeas seniorstrateg Philip Jagd giver hans bud på, hvorfor markederne ikke har reageret synderligt meget på Trumps handlinger i hans første 10 dage som præsident.
Derudover taler vi om, hvordan det går den amerikanske og europæiske regnskabssæon.

------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for...


Jan 26, 2017

Donald Trump er nu USA’s præsident, og i Storbritannien har en højestretsdom afgjort, at Theresa May ikke selv kan melde Storbritannien ud af EU. Strateg Andreas Østerheden ser på, hvad der har påvirket markederne den sidste uge, og hvad vi kan forvente fremadrettet.

 

 


Jan 18, 2017

Fra New York fortæller chefstrateg i Norge Leif-Rune Rein om vores forventninger til virksomhedsobligationers performance i 2017, ligesom han også fortæller om Global Fund Manager Survey – den månedlige investorundersøgelse fra Bank of America Merrill Lynch. Bemærk: Denne podcast er på engelsk.


Jan 13, 2017

Globale aktier er i danske kroner steget over 30 pct. siden de bundede i februar sidste år. Seniorstrateg Philip Jagd kommenterer på stigningen og vurderer, hvorvidt de positive makroøkonomiske tal ligeledes i 2017 kan hjælpe aktierne på vej.


Jan 6, 2017

Året er kommet fint fra start på investeringsmarkederne, og udsigterne for investeringsmarkederne er også fine. Investeringsstrateg Andreas Østerheden analyserer muligheder og udfordringer for både aktier og obligationer i 2017.