Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Jul 27, 2016

Nordeas chefstrateg Bjarne Breinholt Thomsen giver en status på regnskabssæsonen for andet kvartal. Han fortæller bl.a. at resultaterne slår analytikernes forventninger, men at det ikke nødvendigvis er lig med en vækstacceleration.

----------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle...


Jul 19, 2016

Vi kigger på, hvordan obligations- og aktiemarkederne har klaret sig, og snakker om, hvad man kan lære af markedernes reaktion, som privat investor.
Nordeas chefstrateg Bjarne Breinholt Thomsen tager pulsen på markederne, en måned efter den britiske afstemning om at forlade EU.

----------

Om denne kommentar
Nordea...


Jul 12, 2016

Nordeas chefstrateg Bjarne Breinholt Thomsen ser nærmere på fredagens jobrapport for USA, og hvad det betyder for den globale økonomi.
Vi taler også om, hvilken betydning det kan have for investorer, og hvad der vil dominere markederne i den nærmeste fremtid.

----------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet...


Jul 8, 2016

Nordeas seniorstrateg Tine Choi fortæller om, hvordan markederne har reageret i de første to uger efter den britiske afstemning om at forlade EU.

Vi taler også om hvilken betydning det kan have for din investeringsstrategi, og hvad der vil dominere markederne fremadrettet.

----------

Om denne kommentar
Nordea...


Jul 1, 2016

Nordeas chefstrateg Bjarne Breinholt Thomsen forklarer, hvor vi står en uge efter Brexit, og han analyserer, hvor de finansielle markeder er nu, og hvor er vi på vej hen. Vi taler også om, hvorvidt der kommer feriestemning på markederne, og han kommer med sin vurdering af 2. kvartals regnskaber, der begynder at...