Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Aug 27, 2018

I denne uges podcast kigger investeringsstrateg Andreas Østerheden tilbage på den forgangne uge.

Han snakker om rekordhøje kurser for det amerikanske S&P-500 aktieindeks, som trodsede den politiske uro omkring Donald Trump, mens dollaren faldt.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for...


Aug 21, 2018

Seniorstrateg Andreas Østerheden er sammen med valutaanalytiker Andreas Steno i studiet for at snakke om ugen, der gik, og give en status på investeringsmarkederne.

Særligt valutamarkederne har været i fokus den seneste tid i forbindelse med krisen i Tyrkiet, og Andreas Steno forklarer, hvorfor præsident Erdogan og...


Aug 13, 2018

I denne uges podcast er investeringsstrateg Andreas Østerheden i studiet med Søren Otto. De snakker om den negative udvikling på finansmarkederne i Tyrkiet og Andreas giver hans bud på, hvilke konsekvenser uroen kan have for aktier og obligationer i Europa og emerging markets.

--------

Om denne kommentar
Nordea...


Aug 7, 2018

Juli har været en solfyldt måned, også på aktiemarkederne, hvor globale aktier er steget i omegnen af 3 pct.

Seniorstrateg Andreas Østerheden forklarer, at stigningerne kommer til trods for, at Donald Trump har strammet sin handelsretorik over for Kina. Styrken i de amerikanske selskabers superregnskaber...