Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Dec 11, 2017

Chefstrateg Philip Jagd tager sammen med Søren Otto Simonsen på rundtur på investeringsmarkederne i sidste uge. De ser på afkastet (00.35) og analyserer, hvordan bl.a. dollarstyrkelsen pressede Emerging Markets og løftede den udviklede del af verden (02.07).

Arbejdsmarkedsrapporten fra USA løftede markederne, da den kom stærkere ud end ventet og viser robust fremgang i den amerikanske økonomi (4.20). Endelig blev også gældsloftet forlænget, og skattereformen begynder at tage form.

Philip forklarer, at han stadig er positiv på Fjernøsten, selv om vi så et tilbagefald i sidste uge (12.45). Den fundamentale udvikling er god i forhold til både vækst og indtjening, og Philip anbefaler fortsat en overvægt.

I denne uge er der fokus på centralbankchef Janet Yellen i USA, når der er rentemøde på onsdag(18.46). Alle forventer, at renten bliver hævet, og der er også møde i både Den Europæiske Centralbank og Bank of England. Derudover kommer der en række tunge nøgletal, der også kommer til at fylde hos investorerne, fordi de giver et godt pejlemærke om aktiviteten i økonomien.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.