Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Sep 18, 2017

End ikke orkaner eller et nordkoreansk missil kunne afholde de globale aktiemarkeder fra at stige i sidste uge. Chefstrateg Philip Jagd ser tilbage på sidste uge, hvor vi så solide aktieafkast (0.30), bare ikke i Danmark, hvor det danske aktiemarked blev trukket ned af Bavarian Nordics mareridtsmelding (1.45). Vi taler om, hvorfor investorerne ikke tog synderlig notits af, at Nordkorea affyrede et nyt missil (3.34), og vi vender den nye stil fra Trump (8.20), som kan være med til at bane vej for nye aktiestigninger, selv om de amerikanske nøgletal skuffede (11.15).

I denne uge vil fokus være på mødet i den amerikanske centralbank, Fed, (13.33) og Philip forklarer, hvad den svage, men stabile inflation betyder for udsigterne for udfaldet af mødet (15.05). Vi taler også om det tyske valg, der ikke forventes at påvirke markederne synderligt, når resultatet ligger klar på søndag (16.52).

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.