Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Apr 30, 2018

Chefstrateg Philip Jagd giver en opdatering på investeringsmarkederne midt i regnskabssæsonen, hvor selskaberne har vist vanvittig styrke med særdeles stærk indtjeningsvækst. Og selv om aktiemarkederne har kvitteret med stigninger sidste uge, så er kursstigningerne ikke så store, som man kunne forvente regnskaberne taget i betragtning, fx inden for it-sektoren.

Ifølge Philip Jagd skyldes det, at investorerne på grund af den seneste tids uro er blevet mere kritiske og i højere grad ser glasset som halvt tomt i stedet for halvt fyldt. 

Økonomien kører ellers stadig på skinner, og der er ikke udsigt til ændringer i de kommende renteforhøjelser fra Fed. Derfor forventer Philip Jagd da også, at der er pil op for aktierne i de kommende uger og måneder.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.