Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Dec 17, 2018

Sidste uge var spækket med begivenheder, men alligevel endte ugen stort set fladt for aktier. På den ene side trak skuffende nøgletal og Brexit-drama aktierne mod minus, mens en opløftende udvikling i handelskrigen og bløde toner fra ECB trak i den anden retning. Samlet endte ugen stort set uændret, dog med et lille minus. 

Denne uges helt store begivenhed bliver mødet i den amerikanske centralbank, Fed, hvor markedet forventer en ny renteforhøjelse. Mest spændende bliver det at se, hvordan centalbanken ser på de kommende rentetforhøjelser i 2019, som investorerne vil lytte opmærksomt efter på det efterfølgende pressemøde.


I studiet er Søren Otto Simonsen og chefstrateg Witold Bahrke.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.