Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Jul 2, 2018

Chefstrateg Philip Jagd tager et tilbageblik på første halvår, hvor aktier trods store op- og nedture samlet set har givet et plus på 2,5 pct. Danske aktier ligger i bunden sammen med Emerging Markets, mens amerikanske aktier tager førerpositionen.

Især Donald Trump har fyldt meget, men det er nu ikke alene på grund af den amerikanske præsident, at Philip nu anbefaler investorerne at tage lidt risiko af porteføljen og sælge aktier. Det skyldes primært, den globale økonomiske vækst lige nu står i et vadested, hvor amerikansk økonomi er alene om at drive væksten. Derfor er sommerferien en god anledning til at sælge lidt aktier og afvente, hvilken retning global økonomi tager i andet halvår, lyder rådet fra ham.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.