Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Oct 30, 2017

Nordeas chefstrateg Philip Jagd tager os med rundt på investeringsmarkederne den seneste uge, der er blevet bombarderet med nyheder. Vi snakker de gode afkast (00.47) og tager til Catalonien (3.16) og Japan (7.20) og analyserer Draghi, som Philip kalder den mest afslappede rockstjerne (8.35). Endelig vender vi også den amerikanske regnskabssæson, der har udviklet sig fra en kedelig reception til en solid fest (12.15). Vi ser på, hvad der vil drive markederne i denne uge, der kulminerer på fredag med jobrapporten i USA, og Philip forklarer, hvorfor ’alle investeringstosser som mig vil sidde klinet til skærmen, når rapporten bliver offentliggjort’.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.