Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Oct 23, 2017

Chefstrateg Philip Jagd tager temperaturen på investeringsmarkederne efter en efterårsferie med tyrkisk rødvin og en solseng på ryggen. Og aktiemarkederne har holdt fast i optimismen og en opadgående tendens (0.34), selv om vi har set en svag start på regnskabsæsonen i USA (1.25). Amerikanske aktier var faktisk sidste uges vindere på aktiemarkederne (2.53). Den spanske uro holdt europæiske aktier nede i sidste uge (4.56), selv om spanske aktier faktisk fylder ganske lidt i de europæiske indeks (7.20). Vi vender også premierminister Abes knusende sejr i Japan (9.45).

I denne uge vil fokus være på Spanien, men også globale erhvervstillidstal (11.35) og andre nøgletal, ligesom øjnene vil være rettet mod ECB's rentemøde på torsdag, hvor markederne forventer en forlængelse af opkøbsprogrammet. Og så fortsætter den amerikanske regnskabssæson for fuld styrke i denne uge (14.50), hvor Philip Jagd vil sidde klar til at nærstudere, om den lidt svagere end ventede regnskabsæson fortsætter eller ej.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.