Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Dec 25, 2017

Chefstrateg Philip Jagd tager julehatten på og ser i dette særlige julepodcast på de mulige gaver, som kan blive drysset ned over global økonomi i 2018 og sikre fortsat fremgang i den globale vækst.

Han peger på tre mulige upside risks - altså mulige positive overraskelser, der kan sparke både økonomi og investeringsmarkederne fremad næste år: Stigende privatforbrug (3.18), de positive effekter af den amerikanske skattereform (10.00) og endelig et løft i virksomhedernes lagre, der ellers har haltet efter de ledende indikatorer og dermed viser fortsat potentiale (14.15).

Disse mulige positive overraskelser kan dermed være med til at løfte 2018 på samme måde som også 2017 har budt på positive overraskelser hen over året.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.