Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Sep 4, 2017

Seniorstrateg Philip Jagd er i studiet sammen med Mikkel Nikolajsen. Vi taler om, hvad det betyder, at Nordkorea har smidt en brintbombe (01.00), og hvorfor den amerikanske jobrapport faktisk var god, selv om forventningerne var højere (04.37). Vi taler om Nordeas nye strategi, hvor vi anbefaler at øge overvægten af aktier i porteføljen (7.57), og vi sætter fokus på, hvorfor vi tør gøre det i en tid med uro som i Nordkorea (11.12). Vi vender også det faktum, at vi skruer op for det varme vand og nu forventer, at aktier vil give et afkast på 10-15 pct. det kommende år (14.39). Endelig ser vi også på denne uges begivenheder, hvor ECB-mødet på torsdag bliver et centralt element (15.54).

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.