Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Jun 12, 2017

Sidste uge stod i de politiske valgs tegn. Storbritannien gav de konservative stryg og efterlader Theresa May - og muligvis også det britiske exit af EU - i en vanskelig situation med et tabt flertal i parlamentet. Franskmændene stod fast på deres beslutning om, at Emmanuel Macron og hans parti skal lede landet, da de fik en jordskredssejr i første runde af det franske parlamentsvalg.

Hør investeringsstrateg Andreas Østerheden forklare, hvad de stærke politiske signaler betyder for dine investeringer. Du kan ligeledes høre, hvad det vil betyde for investorerne, hvis den amerikanske centralbank som forventet hæver renten, når de har møde onsdag 14. juni.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.