Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Jan 8, 2018

Chefstrateg Philip Jagd starter året med et ordentligt brag og kan berette om helt forrygende aktiemarkeder i 2018 (00.46). Globale aktier er oppe med omkring 2,5 pct. og Emerging Markets har allerede lagt 3,5 pct. til aktieværdien på årets første dage. Dermed har aktiemarkederne fået den bedste start på året i 10 år.

Philip Jagd forklarer, at nøgletallene om erhvervstilliden har været særdeles stærke i sidste uge (3.50), ligesom også jobrapporten fra USA i fredags var solid, selv om antallet af nye job skuffede ved første øjekast (06.00).

I denne uge bliver der fokus på inflationstal og tal fra industriproduktionen, ligesom de første regnskaber fra USA begynder at tikke ind (10.46). Kan regnskaber og de hårde data fra industriproduktionen overraske positivt er der udsigt til, at aktierne kan fortsætte op i denne uge trods den allerede stærke start.

--------

Om denne kommentar
Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.
Se ansvarsfraskrivelse.