Preview Mode Links will not work in preview mode

PengePulsen er podcasten, hvor vi giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv.

Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Dec 29, 2017

I et ganske særligt podcast har Søren Otto både besøg af Andreas Steno, Andreas Østerheden og Philip Jagd i studiet. De kigger tilbage på året der er gået og kårer de mest interessante konklusioner fra 2017 (06.59).

Kvarteten kigger lige frem mod det nye år og spiller i den forbindelse 'hvad er mest...


Dec 25, 2017

Chefstrateg Philip Jagd tager julehatten på og ser i dette særlige julepodcast på de mulige gaver, som kan blive drysset ned over global økonomi i 2018 og sikre fortsat fremgang i den globale vækst.

Han peger på tre mulige upside risks - altså mulige positive overraskelser, der kan sparke både økonomi...


Dec 18, 2017

Chefstrateg Philip Jagd tager os på rundtur på investeringsmarkederne i sidste uge, hvor vi trods en masse positive begivenheder og nøgletal blot kunne notere et plus på aktiemarkederne på omkring en halv procent (00.45). USA stod for de største stigninger, mens Europa og Japan haltede efter.

Især udsigten til...


Dec 11, 2017

Chefstrateg Philip Jagd tager sammen med Søren Otto Simonsen på rundtur på investeringsmarkederne i sidste uge. De ser på afkastet (00.35) og analyserer, hvordan bl.a. dollarstyrkelsen pressede Emerging Markets og løftede den udviklede del af verden (02.07).

Arbejdsmarkedsrapporten fra USA løftede markederne, da...


Dec 8, 2017

I endnu en særlig udgave af vores podcast har Søren Otto Simonsen besøg af investeringsstrateg Andreas Østerheden og valutaanalytiker Andreas Steno i studiet.

De taler om november, hvor der skete en hel del flere ting i løbet af måneden, end der var udsigt til ved månedsskiftet. Olieprisen var i fokus og steg,...